Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TWLan and DSLan (1.4.3
Author Message
JordanEll1s Offline
Anfänger
**

Posts: 12
Threads: 1
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
#1
Exclamation  TWLan and DSLan (1.4.3
I have DSLan 1.4.3 and TWLan 1.4.
I hear they are the same, but one is in EN (TWLan) and the other in GE (DSLan).

Well, the files are different, the localhost homepage is different..
The one that looks more recent is the DSLan 1.4.3, the TWLan 1.4 looks like the oldddddd version of Tribalwars.

Please, can someone post me an active link to download the TWLan 1.4.3, with working phpmyadmin?

Thanks, Nine/Jordan.
05.08.2011, 16:15
Steffen Offline
Developer
Developers

Posts: 1.007
Threads: 13
Joined: Nov 2009
Reputation: 38
#2
RE: TWLan and DSLan (1.4.3

LG
steffen
05.08.2011, 19:20
JordanEll1s Offline
Anfänger
**

Posts: 12
Threads: 1
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
#3
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Thank-you.
I've downloaded it and it all works, but, it's not English? Although I see an en.ini file
05.08.2011, 20:37
Molt Offline
Developer
Developers

Posts: 2.420
Threads: 44
Joined: Mar 2010
Reputation: 83
#4
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
twlan/htdocs/include/config.php (open as a plain text file)
set the language variable (what is "de") to "en" and save the file.

Greetings
Molt

"I love walking in the rain because no one can see me crying."
- Rowan Atkinson
06.08.2011, 12:34
Chrissi Offline
Administrator
Administrators

Posts: 255
Threads: 58
Joined: May 2008
Reputation: 13
#5
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
You need to open the include/config.php and change the $config['lang'] = 'de'; to be $config['lang'] = 'en';

- Chris
07.08.2011, 01:59
bloodless2010 Offline
Neuling
*

Posts: 5
Threads: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
#6
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Hey.. Is there anyway possible to play Dslan 1.4.3 with friends? I have the all in one package one its really good but the bots are no fun to be honest, and ive tried using hamachi and it says "Nur lokale Netzwerk IPs erlaubt! Dieses Spiel darf nicht im Internet betrieben werden!" wich says im not allowed to play over the internet only LAN, but hamachi is made to create a virtual LAN, and i dont understand why i doesnt work, please i really wanna play with my friend.. There must be some way because alot of the tools make you enter the ip. so that means there must be some way of playing with a friend! please
09.01.2012, 18:10
Molt Offline
Developer
Developers

Posts: 2.420
Threads: 44
Joined: Mar 2010
Reputation: 83
#7
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Technically, it's no problem, but we had to disable this option. TWLan is the LAN version of Tribalwars, which belongs to InnoGames. And InnoGames told us we had to make sure the game could only be played locally or they would't allow us to release it. Sad

"I love walking in the rain because no one can see me crying."
- Rowan Atkinson
10.01.2012, 15:59
bloodless2010 Offline
Neuling
*

Posts: 5
Threads: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
#8
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Well, Decoding the source is illegal, So whats the diffrence about making it just hamachi able, If someones gonna decrypt it, They might aswell remove the code that makes it only playable via hamachi
13.01.2012, 17:25
Molt Offline
Developer
Developers

Posts: 2.420
Threads: 44
Joined: Mar 2010
Reputation: 83
#9
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
(13.01.2012, 17:25)bloodless2010 Wrote: So whats the diffrence about making it just hamachi able

If it's playable via Hamachi, you could as well play it online, and we don't want any problems with InnoGames.

"I love walking in the rain because no one can see me crying."
- Rowan Atkinson
13.01.2012, 20:09
bloodless2010 Offline
Neuling
*

Posts: 5
Threads: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
#10
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Not exactly, As it blocks any other ip from 192.168.x.x and 127.0.0.1, You could easily make it allow ips that are 5.x.x.x (hamachi ip's) if you dont want to do it, I'd appreciate if you could talk to InnoGames about allowing it,Hamachi is Virtual LAN, Its private over the internet. If you do, maybe you could even add a little tracking thing, To see if people are just using it for private personal use, IDK, But they should allow hamachi as it was made for LAN based games, please please please.
13.01.2012, 22:25
piesk Offline
Neuling
*

Posts: 8
Threads: 2
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
#11
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
um ok guys i havent seen any one else having this problem but i try and change language to "en" and it just says access denied... any help?
17.02.2012, 18:21
Molt Offline
Developer
Developers

Posts: 2.420
Threads: 44
Joined: Mar 2010
Reputation: 83
#12
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
Where do you get that "Access denied"-message?

"I love walking in the rain because no one can see me crying."
- Rowan Atkinson
17.02.2012, 23:08
piesk Offline
Neuling
*

Posts: 8
Threads: 2
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
#13
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
its ok i managed to solve it =)
19.02.2012, 17:32
portuges23 Offline
Mitglied
*****

Posts: 210
Threads: 4
Joined: Apr 2011
Reputation: 1
#14
RE: TWLan and DSLan (1.4.3
have to download it first


dont see if you dont like to watch people losing their head
24.05.2012, 23:08


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Polish version of TWLan Assassin926 7 86.697 06.05.2013, 16:30
Last Post: MASTER CHRIS



Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | TWLan | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication